Zakaj se moram registrirati?

Kot registriran uporabnik lahko naročate artikle, shraniti je možno več naslovov dostave, spremljate status svojih naročil v svojem profilu.

Kako se registriram?

Postopek registracije pričnete s klikom na “Prijava” ali pa se registrirate kar med samim postopkom oddaje naročila. Pri registraciji vnesite e-poštni naslov, na katerega želite prejemati obvestila o stanju naročil.

Kako iskati?

Iskanje želenega artikla je hitro in enostavno. Obstajata dva načina iskanja:

  1. Uporabite iskalnik na vrhu strani, v katerega vpišete naziv artikla ali samo ključne besede. Kliknete na gumb “Išči”.
  2. Odprite skupino v na uvodni strani (Mejna znamenja, Poligonske točke itd…) in potem v skupini poiščete artikel. Kasnje se lahko med skupinami premikate tudi s pomočjo levega menija ter z izbiro filtra, ki vam filtrira podskupine. Pri tem bodite pozorni na to, da je naenkrat prikazanih samo 10 artiklov iz izbrane kategorije, zato se med stranmi lahko pomikate na dnu strani s pomočjo številk, ki predstavljajo strani.

Artikel

Ko najdete želeni artikel, je v prvem pogledu prikazana njegova slika, naziv, cena in gumb, s katerim lahko izdelek takoj dodate v košarico.

Za podrobnosti o izdelku kliknite na sliko ali naziv izdelka oz. na “Poizvej več” – prikaže se vam stran s podrobnimi podatki o izdelku. Tudi tukaj imate možnost, da artikel dodate v košarico.

Nekatere fotografije artiklov so simbolične in lahko barvno odstopajo, kar pa ne spremeni tehničnih lastnosti. Za morebitne napake na spletni strani se vam opravičujemo in vas prosimo, da se obrnete na nas (glej kontakt).

V košarico in nakup

Ko izberete želeni artikel, kliknite “V košarico” in artikel bo v vaši nakupovalni košarici (po kliku na ta gumb boste direktno preusmerjeni v košarico). Če želite naročiti naslednji artikel, kliknite na gumb “Nadaljuj z nakupom”, če pa želite opraviti nakup, pa izberite gumb “Zaključi nakup”.

Celoten nakup boste opravili v 5 korakih:

  1. Pregled naročila – v tem koraku lahko spreminjate svoje naročilo tako, da lahko izdelke v košarici brišete ali spreminjate njhovo količino.
  2. Podatki računa – vnesete podatke računa.
  3. Izbira naslova za dostavo – izdelek vam lahko dostavimo na vaš naslov, na drug naslov, ki ga boste vpisali, lahko pa ga tudi osebno prevzamete.
  4. Izbira načina plačila – plačilo v skladu z dogovorjenimi pogoji.
  5. Povzetek in končna potrditev nakupa – pred potrditvijo nakupa še enkrat prikažemo povzetek celotnega nakupa, kjer preverite, ali so vsi izdelki in količine takšne, kot ste jih izbrali. Še vedno pa lahko kaj spremenite. Po kliku na gumb “Zaključi naročilo” pa je nakup dokončen. Postopek lahko traja nekaj sekund. In nakup je opravljen.

Pri vsakem naročilu se avtomatsko ustvari številka naročila. Ta številka bo vidna v e-sporočilu, ki ga prejmete po nakupu in tudi v sklopu Moj račun (kjer lahko urejate svoje podatke in pregledate dosedanja naročila).