Splošni pogoji

Splošni pogoji internetne trgovine Master d.o.o. Sp. Idrija, so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in napisana na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje.

Z internetno trgovino Master d.o.o. upravlja podjetje Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, Sp. Idrija, ki si pridružuje pravico do sprememb pogojev poslovanja.

Cene

Vse cene so v evrih (€) in NE vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila, s spodaj navedenimi načini plačila.

Registracija in sklenitev pogodbe

Za nakup v spletni trgovini Master d.o.o. Sp. Idrija, se je potrebno registrirati. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena ob potrditvi naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca. S tem se kupec strinja s Pogoji poslovanja spletne trgovine Master d.o.o. Sp. Idrija.

Preklic naročila

Uporabnik lahko v 24. urah od oddaje naročila odstopi od kupoprodajne pogodbe, če naročilo še ni bilo odposlano na naslov kupca. Preklic naročila kupec pošlje na e-poštni naslov info@master-idrija.si,  kjer mora navesti številko nakupa, ki jo prejeme v sporočilu o nakupu.

Dostava

Vsi izdelki, ki so na zalogi so dostavljeni najkasneje v 7. delovnih dneh od oddaje naročila. Če določenega izdelka trenutno ni na zalogi, kupca o tem obvestimo in sporočimo predviden datum dostave. Naročene izdelke vam na želen naslov dostavimo preko najugodnejše paketne distribucije ali osebno. V primeru da material prevzamete sami, vam priznamo popust v vrednosti dostave.

Strošek dostave je odvisen od teže pošiljke ter kraja dostave in je obračunan po ceniku paketne distribucije (Pošta Slovenije ali SŽ Express), ki pošiljko dostavlja. Ob naročilu materiala v vrednosti nad 200,00 € BREZ DDV, je dostava brezplačna.

Cenik Pošte Slovenije: https://www.posta.si/ceniki
Cenik SŽ Express: www.master-idrija.si/cenik_sz_2022.pdf

Plačila

Plačilo je možno po predračunu ali z odloženim rokom plačila na podlagi sklenjene pogodbe.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14. dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 14. dneh po sporočilu o odstopu. Podjetje mora potrošniku vrniti v roku 14. dni od odstopa od pogodbe vsa vplačila.

Odstop od pogodbe se šteje tudi,če potrošnik vrne izdelek (brez obrazložitve)

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@master-idrija.si

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik na lastne stroške prejeti artikel vrne po pošti na naslov prodajalca: Master d.o.o. Sp. Idrija, Srednja Kanomlja 56, 5281 Sp. Idrija ali ga osebno prinese na naslov prodajalca.

Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini.

Obrazec za odstop od pogodbe (vračilo v 14 dneh)

Reklamacija

Kupec je dolžan takoj po prejemu blago skrbno pregledati, prešteti, ob prisotnosti osebe dostavne službe. Vse kasnejše reklamacije dostavna služba upošteva le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi ponudnik ne more rešiti. V primeru poškodovane pošiljke ali drugih nepravilnosti je potrebno napisati zapisnik, ki ga je dostavljavec dolžan podpisati. O nepravilnostih je kupec dolžan v roku 24. ur obvestiti ponudnika na e-poštni naslov info@master-idrija.si.

Nepravilno dostavljeno ali poškodovano blago lahko kupec vrne osebno na sedež podjetja ali ga na stroške ponudnika, pošlje v originalni embalaži. Ponudnik mu je dolžan nadomestiti poškodovano blago z novim.

Reklamacije za nestrokovno uporabo dostavljenega materiala ne bomo upoštevali.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika in jih bo uporabljal  izključno za potrebe izpolnitve naročila ter obveščanja o novostih in akcijah ter ostalo potrebno komunikacijo. V primeru, da informacij o akcijah, novih izdelkih,..kupec ne bo želel prejemati, mora  to sporočiti na elektronski naslov info@master-idrija.si. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, s tem, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Pravno obvestilo

Vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Master d.o.o. Sp. Idrija. Logotip je last Master d.o.o. Sp. Idrija, Sr. Kanomlja 56, Sp. Idrija.

Želimo vam prijeten nakup!
Ekipa Master d.o.o. Sp. Idrija